Duijnisveld Management 
/

 Interim

Maakt complexe zaken eenvoudig & professioneel, praktisch en persoonlijk 

Ruim 25 jaar heb ik gewerkt in uiteenlopende commerciële functies, zowel op operationeel als op tactisch en strategisch niveau. Collega’s die met mij samenwerkten, omschrijven mij als een ‘gedreven sales-dier met overtuigings- en executiekracht. Hij weet te inspireren omdat hij werkt vanuit passie.’

In persoonlijke gesprekken vraag ik nogal eens naar de drijfveren van mijn gesprekspartners. Waarom doe je wat je doet en past dat goed bij wie je bent?

En ook ik vraag mezelf geregeld af wat me drijft. Om daar achter te komen zijn verschillende testen zeer behulpzaam. Ik scoor daarbij op de volgende (management) drives: ‘resultaatgericht met de focus op vooruitgang’, verder komen ‘tempo, daadkracht en respect’ uit de test naar voren en hecht ik waarde aan het afbakenen en handhaven van duidelijke domeinen. Ook ‘bestuurder’ is een aanwezige drive. Wat dan weer getypeerd kan worden als ‘gedisciplineerd, loyaal en verantwoordelijk’. Voor wie het weten wil: in het bijbehorende kleurenschema bevind ik me daarmee in oranje, rood en blauw.

Deze drijfveren en eigenschappen zet ik in om ook uw salesafdeling, - team of medewerkers verder te ontwikkelen. Om de ‘sales performance’ verder te verbeteren of opnieuw richting te geven naar aanleiding van actuele managementplannen.